QUOTE OF THE DAY: "The urge for good design is the same as the urge to go on living."
Harry Bertoia
PREV
NEXT

Edge house23. Jul2011

The architects used the slopes of the hill to create a unique S-shape of the house made of concrete. By doing this they have obtained an incredible continuity of the space, communicating from ground up without barriers.
They left the space physically unpartitioned but actually the different heights of the floors create the spaces to host the functions of the house. The entire house space is like a scene without a place clearly determined. The continuous concrete slab allows the front and the back of the house to be free of walls therefore allowing to have light from two opposites sides in the same space. Filter the light with drapes and the interior become such a cozy place to live.

Comments
See also: